Äntligen ett jobb som tillåter långa naglar

Idag känner jag mig lite extra elegant och redo för julen för jag har fixat mina naglar hos ett företag som erbjuder nagelvård i Spånga. Jag har inte gjort i ordning naglarna innan för jag har arbetat i vården, men nu har jag bytt karriär och gått från undersköterska till säljare på ett företag inom data- och IT-branschen, och då är det okej med långa naglar. Det är en speciell känsla att ha fått naglar med klös i efter att de senaste åren alltid haft korta och omålade naglar. När jag skulle göra den här nagelförlängningen gick jag till ett företag som heter Nagelvård by Mathilda, och det gjorde jag för att min syrra har varit där flera gånger och självklart ville jag gå dit jag också eftersom syrran är så nöjd med det här företaget. Jag har läsare överallt och givetvis finns en del av mina kära läsare i Spånga, och är ni också sugna på att göra någon nagelbehandling tycker jag att ni ska beställa en tid till Nagelvård by Mathilda eftersom de erbjuder allt i stort sett som har med nagelvård i Spånga att göra. Riktigt kul är det att även jag numera får fokusera lite mer på mitt yttre, och nästa vecka är det julafton och då ska jag även optimera mitt yttre genom några snygga klädesplagg jag har köpt. Varför inte ge er själva en fin julklapp, till exempel att ni som är intresserade av nagelvård här i Spånga går till Nagelvård by Mathilda och skaffar er de naglar ni har längtat efter? Det var allt för mig för de här gången och jag hoppas att ni gillade det här inlägget!