En kvalitativ byggfirma i Uppsala

God morgon och hallå på er allihopa och välkommen till bloggen som idag ska handla om att jag och min fru som köpte ett hus i somras, som en av de första åtgärderna behövde bygga om köket och slå ut en vägg. Vi fick då bra hjälp av en byggfirma i Uppsala. Jag hoppas att jag genom det här inlägget ska kunna vara till någon slags hjälp för er som kan tänkas behöva få hjälp av en byggfirma i Uppsala. Firman som vi vände oss till och som gjorde ett fantastiskt jobb heter Årsta Bygg & Alltjänst. 

Som jag sa så flyttade vi in i huset i somras, och för att huset skulle passa mig och familjens behov behövde köket göras mycket större, och så ville vi ha en öppen planlösning mot vardagsrummet. Jag hörde mig för lite bland vänner och arbetskamrater om de kände till någon byggfirma i Uppsala, och jag fick då tipset utav en kollega om den här firman. Han berättade att det är en firma som är kompetenta inom det här med bygg och renovering och snickerier. Det kändes betryggande med detta tips, så det blev så att även jag, efter samråd med frugan givetvis, hörde av mig till firman som sedan utförde jobbet. Jag måste säga att de gjorde ett riktigt bra jobb. Årsta Bygg & Alltjänst är ett företag som prioriterar god kundservice och det märker man så tydligt när man har med dem att göra. Deras medarbetare avslutar aldrig ett arbete innan kunden är helt nöjd, och givetvis påbörjar de inget jobb innan de vet exakt vad det är kunden förväntar sig att de ska göra. En riktigt bra byggfirma i Uppsala med andra ord!