Trädfällning när parkeringsplatser skulle fram

Nä men hallå, hallå igen allihopa! För ett par dagar sedan mötte jag fastighetsskötaren nere i Sollentuna centrum och han var ovanligt pratglad, och innan jag visste ordet av hade vi stått och pratat i tre kvart. Han tyckte att det hade varit väldigt bra att han kunnat vända sig till ett företag som heter Higgins & Company, ett företag inom trädfällning i Sollentuna, för att kunna få hjälp i samband med att en parkeringsplats skulle byggas. Det var minst tio träd sa han, som behövdes sågas ner, och då hade han fått hjälp av att företag som heter Higgins & Company. 

Fastighetsskötaren brukar annars göra det mesta själv men han hade en personlig gräns för vad han kunde tänka sig att göra, och att fälla träd, ja där gick visst gränsen, på grund av att det tydligen kan vara livsfarligt att fälla träd. Vår trevlige fastighetsskötare var sjukt nöjd och berättade att det här företaget imponerat stort, och inte hade det blivit så dyrt som han hade kalkylerat med. Jag har ju själv fått se hur duktiga det här företagets medarbetare är eftersom jag såg från balkongen när de var här och fällde träd. Eftersom jag skriver om allt här i bloggen, inget är förbjudet att prata om, så tänkte jag mig att det självklart skulle vara bra om ni som behöver hjälp med någon trädfällning här i Sollentuna tar och hör av er till Higgins & Company för att höra med dem hur de kan hjälpa er. Som jag förstod det så finns det inte bara möjlighet att få hjälp inom trädfällning i Sollentuna, utan de hjälper även till i Täby med omnejd.